Doprava ZDARMA nad 2 000 Kč!

nůž Nakiri 170 mm - KIYA Suminagashi Damascus 11 layers

Značka: Kiya
4 599 Kč
Skladem
nůž pro šéfkuchaře NAKIRI 170mm KIYA Suminagashi Damascus & japonský kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Takefu V special grade & oktagonová rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 170 mm

Detailní informace

Bleskové doručení
Bleskové doručení
Objednávky odesíláme ihned.
Doprava zdarma nad 999 Kč
Doprava zdarma
Pro objednávky nad 999 Kč.
Největší výběr RC modelů na trhu
Obrovský výběr
Více než 30000 modelů.
Nevíte si rady?
Nevíte si rady?
Rádi vám pomůžeme s výběrem.

Detailní popis produktu

japonský nůž na zeleninu NAKIRI 170 mm série

KIYA Suminagashi

.

Velmi ostrý japonský nůž na zeleninu NAKIRI 170 mm KIYA Suminagashi Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 170 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným.

.

Nože KIYA Suminagashi při jejichž výrobě se využívá tradiční kovářské techniky Echizen. Ohřev na dřevěném uhlí se dřevem z borovice a následné kalení vdechnou oceli život ! Takto vzniká nůž s mramorovým vzorem s 11 vrstvami damaškové oceli.

.

Octagonová rukojeť je vyrobena ze santalového dřeva. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Tento nůž je vhodný pro použití pravou i levou rukou.

.

Vyrobeno v Japonsku !

.

Japonská uhlíková ocel Takefu V special grade 2 není zcela nerezová a proto vyžaduje nadstandardní péči. Nůž je nutné po každém krájení očistit, osušit a potřít olejem. Skvrny a patina na povrchu ostří jsou zcela běžnou součástí těchto velmi ostrých nožů.

.

Délka rukojeti:        125 mm
Délka čepele:         170 mm
Celková délka:       310 mm
Hmotnost:                150 g
.
Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž Naikiri 170 mm KIYA Suminagashi z damascénské oceli (damascus steel), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

.

Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli Takefu V special grade 2 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.


Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z damaškové oceli Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.